Cala Fonda o Waikiki, Tarragona


Mostra Mapa d’espais naturistes NUCAT en un mapa més gran

Municipi i comarca: Tarragona, Tarragonès

Com arribar-hi: S’hi pot accedir des de la zona de Platja de la Mora (al nord) i des de la Platja Llarga (al sud).

Des del nord, per la Platja de la Mora: 

  • Cotxe: Per la carretera 340, seguir la indicació cap a la platja de la Móra. Si hi aneu per la N-II, agafar la sortida que indica Platja de la Móra. Continuar la carretera que porta fins a la platja i girar a la dreta quan veieu una indicació cap al càmping “Torre de la Móra”. Trobareu les següents indicacions: “càmping” cap a l’esquerra i “camino/finca particular” cap a la dreta. Haurem de seguir aquesta última direcció, deixant el cotxe aquí, ja que haureu de seguir a peu.
  • Peu: Camineu uns metres i al capdavall d’aquest camí veureu que a mà esquerra el tancat deixa lliure un pas. Allà hi trobareu un cartell amb informació sobre la zona de la Punta de la Móra. A partir del rètol cal seguir per pistes i senders. Primer s’arriba a la cala de la Roca Plana i continuant s’arriba a la Cala Fonda.

Des del sud, per la Platja Llarga:

  • Cotxe: Cal deixar el cotxe en l’aparcament de la platja llarga.
  • Peu: S’ha de caminar fins al final de la Platja Llarga en direcció nord, després cal agafar un sender que passa per dins l’espai natural de La Punta de la Mora i que passa just per sobre del penya-segat de la Cala Fonda. Hi ha un corriol en mal estat per baixar a la platja.Abans d’arribar hi ha un mirador de la platja.

Característiques:

Serveis: No n’hi ha ja que és una platja aïllada. Cal emportar-se les deixalles.

Observacions: Està dins d’un espai natural amb alt risc d’incendi. Cal tenir molta precaució. No està permesa l’acampada.